New dehli


Efter en lång och slitsam resa till Indien är man äntligen framme i huvudstaden new dehli. En strålande hetta gjorde sig snabbt till känna,  39° när vi landade.  
Efter vi varit och hämtat väskorna så ordnade vi med transport som skulle ta oss vidare till hotellet The Prime Balaji Dx, en minimalbuss och enorma köer gjorde sig välpåtagliga, svetten och tröttheten rann av en. 

Första gånger jag får uppleva tiggeri på ett helt annat sätt, där barn kramar sig fast hos än och vill ha pengar, vars ögon ser ut att vara någon annanstans och smutsen gör sig synlig på deras kroppar, jag kände ångesten och gråten skölja över än,  att vissa människor har det så hemskt är ofattbart.  Jag har fått uppleva så mycket på bara mitt knappt ett dygn här i Indien och jag ser fram emot att åka tåg imorgon till dharamsala där vi skall genomföra vår verksamhetsförlagda utbildning. 

Nu  skall jag äntligen vila lite innan jag fortsätter packa färdigt väskorna för tåget imorgon,  sen får man se om man följer med det andra sällskapet ut ikväll.  /s

Kommentera här: