gyalwa Gyatso buddhista center


Idag åkte vi till nedre dharamsala som ligger ca 30 minuter härifrån med taxi, jag rekommenderar inte att åka taxi här utan åksjuktabletter, från och med nu ska jag ta det varje gång jag vet att vi ska ut och åka, för det är som rena berg och dalbanan att åka bland alla gupp och kurvor.

Vi skulle åka till Gyalwa Gyatso Buddhista center för att bli välsignade av His Holiness The gyalwa karmapa som är ledare för en gren, precis som his holiness Dalai Lama är ledare för en gren, det finns sammanlagt fyra grenar inom buddhismen så det är en stor person inom buddhismen som vi idag har träffat. När vi väl skulle gå in i rummet där vi skulle bli välsignade så gick det väldigt snabbt, vi förstod inte så mycket. Vi fick hämta ett rött halsband och sedan göra en gest som heter Namaste. Det var en fantastiskt känsla. Allt var lite overkligt, när vi gick ut från säkerhetskontrollen så säger vår handledare Tosmo att vi skall ta gruppfoto tillsammans med Office People och då förstod vi inte att vi skulle ta med his holiness The gyalwa karmapa, alla människor tittade på oss och tyckte nog det var ganska konstigt att vi fotades med honom då ingen Annan fick göra det. 

Nu sitter vi på Norbu house hotell där vi har pluggat sedan vi kom tillbaka från välsignelse, vi sitter och kollar på hotell inför den sista veckan i Indien, då vi ska till Goa, Nina Och jag har redan bokat ett boende i Goa dock är den fullbokad så så de andra kan inte bo där, så vi tittar om det finns närmare eller om vi behöver byta hotell. 
/s 

Kommentera här: