Att strukturera


Känslan av att vakna till en ny vecka, med nya möjligheter är en fantastisk känsla. Jag förbereder alltid på söndagskvällen på ett ungefär hur jag skall lägga upp veckansstudier, jag tycker inte om att känna stress och press inför uppgifterna, i nästa vecka har jag examinerande seminarium i barndom och migration och jag påbörjade ett kapitel igår och nu är jag snart färdig med den, allting handlar om prioriteringar och hur man lägger upp sitt arbete. 

Att beta av alla "måsten" direkt och sedan kunna ha tid för andra roligheter är helt klart värt.  
Efter hemstudierna idag skall jag till gymmet och sedan börja packa inför vår flytt i december och även ordna med lite måsten inför flytten. 

/s 

Försoningen


Av alla mina laster i livet så är helt klart böcker den största, jag älskar känsla  av helt nya böcker, doften och den underbara känsla  att få leva sig in i den härliga världen.  

/s

Vardagen

Förberett morgonens alla måsten, nu skall jag sätta mig ner och skriva på min rapport som skall lämnas i slutet av veckan.  Kommer att skriva ett längre inlägg samt lägga ut bilder från sista tiden i Indien, då jag hade så dålig internet koppling sista tiden kunde jag inte komma in på min bloggportal. 

/S