Livet är skört


Livet är oförutsägbart, skrämmande och orättvist. Att olyckan när som helst kan finnas runt hörnet, att man aldrig riktigt vet. Att vi istället ska värna om våra älskade,familjer och vänner.  Att försöka få leva ett lyckligt och harmoniskt liv. För som sagt, man vet aldrig vad morgondagen har att erbjuda oss.  Man vet aldrig. 

Man ska vara tacksam och glad för de dagar vi får tillbringa med dem vi älskar! 

/s 


Höstens underbara dagar

 
 Vid tolv snåret så blev jag upp hämtad av V för att åka hem till dem och träffa all goa barnen, jag "lekte" med I-M idag, vi målade och gick ut och gick i det fina höstvädret. Hon skulle visa mig vart sin kompis bodde och förklarade även för mig "Jag kan inte le med öppen mun då mina tänder inte är färdiga växta", ja, då blir man mottligt förvånad, och jag visste inte riktigt vad jag skulle säga. Men sedan fortsatt hon diskutionen åt alla mängder olika håll, en livlig lite flicka som jag ser fram emot att se utvecklas. 

Det bjöds på god mat och fika så jag kände mig väl omhändertagen och hade det super mysigt, dem skulle även in till Mellerud för bio idag, flygplanet. Med de stora barnen, då passade jag på att passa L, vi passade på att utnyttja dagen och solen, så vi tog promenad bort till L´s "stora" storebror, där vi passade på att leka över allt och ingenstans, det var uppskattat. Sist men inte minst avslutade vi dagen med en sandwick glass, det var gott tyckte L.
 

V
äl hemma har jag läst förädigt en vetenskaplig artikel som ska vara färdig tills på tisdag, då vi ska disuktera den i grupp. Till en början tyckte jag den var sjukt tråkig, men när jag väl kom in i texten och förstod så blev det hela mycket bättre. Jag tycker det är så häftigt att hela tiden utveckla sina resonemang och sitt sätt att se på saker och ting. Man får upp ögonen på ett helt annat sätt nu, tillskillnad på förut. 
 
 
/S